kattpensionat stockholm i Upplands Väsby (Stockholm norrort) nära Arlanda och E4an


Så här är det...


På Kattpensionat Upplands Väsby får din katt en egen box. Endast katter från samma familj
får bo tillsammans pga smittorisk. Vi tar inte emot hemlösa katter pga smittorisken.

Självklart får du följa med in när du lämnar din katt så du får se hur dem bor. Vi har blivit kallade Katternas Lyxhotell. Vi är godkända av Länstyrelsen.

Vi har platser för en katt upp till fem katter. Har du en katt du vill skämma bort väljer du Inneplats Lyx. Då får den en lite större plats med eget fönster.

Våra platser är uppdelade i olika kattrum för att slippa att katterna stressar upp varandra. Jag har tio inomhusplatser och dessa är uppdelade på tre kattrum.

Det nya katthuset har sex kattrum med hela väggar emellan varje box.

Våra platser


Inneplats
Väljer du Inneplats får katten vara inomhus under hela sin vistelse.

Inneplats med utevistelse
Väljer du Inneplats med utevistelse får katten en plats inomhus men kommer ut dagligen i våra stora fina uteboxar. Vi har ingen kattlucka där katten kan gå in och ut som den vill då vi har erfarenhet av katter som inte förstår sig på detta utan blir sittande inomhus under hela sin vistelse. Katten sover inomhus på natten.

Inneplats Lyx
Väljer du Inneplats Lyx kommer din katt att bo i en lite större box och som har ett eget fönster. Här går det att välja till utevistelse också utan extra kostnad.


Tänk på�


Den gamla katten som inte är lika pigg på att hoppa som den yngre utan använder golvytan större delen av tiden. Här kan det vara snällt att boka den lite större boxen, Inneplats Lyx.

Har man en skygg katt bör man tänka på att den kanske inte alls uppskattar en större lyxigare plats utan föredrar lite mindre och ombonat.

Har man en katt som är lite mer av det vilda, liknande Bengal, Maine Coon och Ocikatt så kanske den större boxen är att föredra. Dem behöver utrymme för att må bra.

Stockholm norrort norra stockholm upplands väsby sollentuna sigtuna rosersberg vallentuna solna västra stockholm västerort järfälla stäket arlanda e4 motorväg rekomenderas hemmamilj bästa kattpensionatet , om katten själv får välja