kattpensionat stockholm i Upplands Väsby (Stockholm norrort) nära Arlanda och E4an


Foder
Här serveras Hills torrfoder Science Plan med smak av Kyckling

Hills Science Plan är ett bra torrfoder som jag upplever att dom allra flesta tycker om, håller sig bra i magen och verkar må bra utav.

Jag anser att katter ska äta ett bra torrfoder till vardags och sedan kan man lyxa till med blötmat eller något annat smarrigt då och då. Jag brukar lyxa till med blötmat om ägaren tillåter. Katterna har semester när dem är här och då ska dem skämmas bort. (-:

Ta med eget foder
Det går bra att ta med eget foder när man lämnar sin katt här. Kanske behöver din katt någon speciell mat för att hålla sig bra i magen eller för att njurarna ska må bra.

Bra att tänka på�
När man lämnar sin katt på kattpensionat kan detta upplevas som stressande för din katt och detta brukar kunna visa sig på deras magar. Har du en katt med känslig mage eller en katt som lätt blir stressad kan det vara bra att ta med eget foder.

Tips!
Vill man att katten ska äta det som serveras här är det bra om man tar med lite eget torrfoder i en påse som jag kan blanda med det som serveras här. Då blir övergången snällare mot kattens mage.

Stockholm norrort norra stockholm upplands väsby sollentuna sigtuna rosersberg vallentuna solna västra stockholm västerort järfälla stäket arlanda e4 motorväg rekomenderas hemmamilj bästa kattpensionatet , om katten själv får välja